Bekijk het nieuwe boek

Hieronder zie je enkele voorbeeldpagina’s van het nieuwe boek, een uitgave van in totaal 200 bladzijden met tekst, foto’s en landkaarten. Uit elk van de 5 hoofdstukken zijn er 2 bladzijden weergegeven om U een idee te geven van de inhoud en presentatie van het nieuwe boek. Bestel tijdig dit unieke boek, want de oplage is beperkt.Hoofdstuk 1 : de gebeurtenissen die de bevrijding van Herentals op 23 september 1944 vooraf gingen ….

Hoofdstuk 2 : Het verhaal van de 28 Herentalse soldaten van Brigade Piron tijdens hun 4 jaar durende militaire opleiding Groot-Brittannië en de 3 veldtochten tijdens de bevrijding van Noord-Frankrijk, België en Nederland.

Hoofdstuk 3 : Een kaart van de opmarsroute van Brigade Piron door Noord-Frankrijk, België en Nederland (9 augustus 1944 – 8 mei 1945).

Hoofdstuk 4 : Biografie van 10 Kempense soldaten van Brigade Piron, hier het levensverhaal van Fons Boeckx …

Hoofdstuk 5 : de verbroederingen van de veteranen van de Brigade Piron na de oorlog

De 6 Herentalse soldaten van Brigade Piron die op 24 september 1944, de dag na de bevrijding van Herentals, samen met oud-burgemeester Rombauts op de pui van de Lakenhal op de Grote Markt van Herentals poseren voor de massa toegestroomde uitbundige stadsbewoners.

Alles en nog veel meer in het nieuwe boek ‘De Kempense soldaten van Brigade Piron’.
Bestel een exemplaar aan de prijs van 30 € per exemplaar.