Uitvaart veteraan Raf Kloeck

Op zaterdag 3 februari 2024 nam onze vereniging deel aan de eervolle uitvaartplechtigheid van Raf Kloeck, 1e Sergeant-Majoor op rust van het 1e Regiment PARA S.A.S.
Samen met een 15-tal vaandeldragers van verschillende vaderlandslievende verenigingen werd in de aula van het crematorium aan de bekende burgerlijke en militaire begraafplaats ”t Schoonselhof’ te Wilrijk (Antwerpen), samen met de familieleden, vrienden en militaire vertegenwoordigers, respectvol afscheid genomen van Raf tijdens een mooie verzorgde dienst.

De dienst werd opgeluisterd met ingetogen muziek en foto’s uit het leven van Raf werden op een beeldscherm getoond. De zoon van Raf hield een mooie rede over wat zijn vader voor zijn gezin betekende. De dienst werd afgesloten met het spelen van het Belgisch volkslied.

Na de dienst trok men in stoet naar het ereperk voor de oud-strijders op de militaire begraafplaats van het Schoonselhof. Daar werd tijdens de vlaggengroet de kist van Raf neergelaten.

De aanwezige vaderlandslievende verenigingen brachten tenslotte om beurt een laatste groet aan het graf van Raf. Een mooi eerbewijs aan deze paracommando met zijn vele verdiensten.

Geef een reactie